ZADRANINA PITALI ŠTO JEDE OD MORSKIH PLODOVA I POVRĆA: / Sve je nasmijao njegov urnebesan odgovor, ali i ono što je uslijedilo

Image
Foto: screenshot YouTube

Ljude su na tržnici ispitivali što jedu od morskih plodova i od povrća na što je legenda Enio odgovorio: 'Od morskih plodova sol, a od povrća samo kapulicu. Dragane!

24.2.2020.
13:37
screenshot YouTube
VOYO logo

Novi video koji se širi društvenim mrežama i kroz smijeh osvaja srca hrvatskih korisnika interneta snimljen je u Zadru, a glavni lik je zadarski umjetnik Enio Meštrović. Prije nekoliko dana na YouTubeu izašao je video KUD-a Bleke i počeo se širiti brzinom munje upravo zbog Enija, inače predsjednika te udruge, piše Zadarski.hr.

Ljude su na tržnici ispitivali što jedu od morskih plodova i od povrća na što je legenda Enio odgovorio: "Od morskih plodova sol, a od povrća samo kapulicu. Dragane! Čekaj, bog ga je*a, iđemo pivu popit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrlo kratkom roku korisnici društvenih mreža su s oduševljenjem počeli dijeliti video, no oni su mislili da se tu radi o slučajnom prolazniku dok je Enio bio u ulozi svog standardnog lika, zapuštenog Richarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike