Vozači, oprez! Na graničnim prijelazima se čeka pola sata, a sutra će biti još gore

Promet je srednje gust na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, a povremeno pojačan duž Jadranske obale.

28.6.2014.
16:27
VOYO logo

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić vozi se u koloni dugoj oko 5 km, zbog suženog kolnika u zoni radova. Na Jadranskoj magistrali (D8) kod Klenovice promet teče jednim trakom naizmjence, zbog prometne nesreće.

Na graničnim prijelazima čeka se do 30 minuta

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je duga oko 7 km. Izlazak osobnih vozila pojačan je na Maclju i Plovaniji, a u oba smjera na Kaštelu. Posvuda čekanja oko 30 min. Duža čekanja za osobna vozila na ulasku zabilježena su na Metkoviću, oko 1 sat. Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Gunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognoza prometa za nedjelju, 29. lipnja

Mokrih i skliskih kolnika bit će mjestimice u poslijepodnevnim satima na cestama u Istri i Hrvatskom primorju. Pojačan promet se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima na cestama u smjeru unutrašnjosti, kao i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane te A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja.

Na graničnim prijelazima Metković, Stara Gradiška i Slavonski Brod očekuje se pojačan promet u oba smjera, izlazak na Maclju i Kaštelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo