Udruge branitelja Zagreba i Vukovara za Bandića

Zbor braniteljskih udruga grada Zagreba i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara odlučili su u drugom krugu podržati Milana Bandića.

30.12.2009.
15:33
VOYO logo

Zbor braniteljskih udruga grada Zagreba, u kojem je 35 udruga iz Domovinskog rata, izrazio je danas potporu nezavisnom kandidatu Milanu Bandiću u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Predsjednik zbora Ratko Dragović Klek rekao je na konferenciji za novinare da hrvatski branitelji to smatraju svojom obvezom i dužnošću s obzirom na sve ono što je Milan Bandić dosad učinio za njih i sve stradalnike Domovinskog rata. Dodao je da je Bandić "za sve njihove probleme i teškoće bio uvijek prava adresa na koju su se mogli obratiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potporu Bandiću dali su i predstavnici mnogih udruga iz Domovinskog rata, među kojima i predsjednik Saveza obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Ivan Pšenica, koji je istaknuo da mediji favoriziraju Ivu Josipovića.

Potporu Bandiću dala je i zagrebačka HVIDR-a, čiji je predsjednik Ivan Pandža oštro kritizirao SDP-ovog predsjedničkog kandidata Josipovića i Mesićevu potporu njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potporu Bandiću dali su i predstavnici više braniteljskih udruga iz Zagreba, koji su najavili i organiziranu potporu braniteljskih udruga na državnoj razini.

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara također je odlučila u drugom krugu predsjedničkih izbora poduprijeti Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o potpori Milanu Bandiću donesena je na sastanku svih članica koordinacije, koja okuplja 14 braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata s područja grada Vukovara, navodi se u priopćenju.

Prethodni članci:

arti-200912300030006 arti-200912290189006 arti-200912280340006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo