ZA SVAKU OSUDU / Pogledajte što poštar radi s paketima! 'Sad mi je jasno zašto izgledaju kao da su prošli kroz rat'

Mali, veliki ili lomljivi paketi... Njemu je svejedno. Prema svakom se odnosi na isti način

5.11.2019.
8:28
VOYO logo

Na Facebook stranici "Parkiram kao idiot" pojavila se snimka odnosa radnika Hrvatske pošte i toga kako se odnose prema paketima koje odnose građanima. Na snimci se vidi kako bacaju pakete u kombi, a da pritom ne paze i očito ih nije ni briga ima li u njima nešto lomljivo.

Mali, veliki, djelatniku je svejedno. Prema svakom se odnosi isto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je snimljeno u Novoj cesti u Zagrebu. U komentarima ljudi su se požalili na takav odnos prema njihovim paketima.

"Ovo kad vidim kako baca pakete, a znam da su među njima i s lomljivim sadržajem koje je i označeno na pošiljci, naježim se", stoji u jednom od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam danas preuzela paket od njih na kojem lijepo stoji 'lomljivo - staklo'. Sve je u komadićima bilo unutra kao i uvijek", piše u komentaru.

"Nije ni čudo što paketi iz inozemstva dođu do Zagreba u roku dva dana i onda im treba tjedan dana do isporuke na odredište, ako se uopće pojave", stoji u drugom komentaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je zaista važno - šaljite poštom. Sad mi je jasno zašto mi većina paketa dođe kao da su prošli kroz rat. Ako uopće i dođu", stoji u jednom od komentara.

O čemu se tu točno radi i kako objašnjavaju postupak svog djelatnika, pitali smo i Hrvatsku poštu čiji ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo