NEVJEROJATNA BEŠĆUTNOST: / Dječak u Splitu slučajno starici slomio kralješke, a njegova majka je samo odšetala

Image
Foto: Ilustracija, Ilustracija/ Dusko Jaramaz/PIXSELL

70-godišnja biciklistica nedavno je na splitskom Marjanu doživjela nesreću koja ju je mogla stajati života.

22.10.2016.
18:18
Ilustracija, Ilustracija/ Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Kći umirovljenice koja je sudjelovala u ovoj nezgodi o cijelom je incidentu ispričala Slobodnoj Dalmaciji jer je bila šokirana ponašanjem majke dječaka koji se sudario.

Majka dječaka se brzo udaljila s mjesta nesreće

Prema njezinom pričanju, dječak je neposredno nakon incidenta bio u šoku i počeo plakati, a ubrzo je stigla i njegova majka, također na biciklu. Dječaka je utješila i brzo se udaljila s mjesta nesreće, a da pritom nije provjerila u kakvom je stanju srušena žena i treba li joj pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se sada nalazi na kućnoj njezi jer su joj slomljeni prvi i treći kralježak. Kako žena ima 70 godina, očekuje se da će oporavak dugo trajati.

Njezina kći ističe da je cijelim događajem šokirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kakav primjer je to pružila djetetu?'

'Šokirana sam tom ženom koja je otišla s mjesta nezgode bez da je moju majku uopće pitala kako je, dala joj ruku i pokušala je podignuti! Od nje ni traga ni glasa! Takvo što moglo se bilo kome dogoditi, ali kakav primjer ta žena pruža svom djetetu kada ga odvodi bez da pokuša pružiti pomoć', bijesna je kći nesretne žene, a dodaje da je slučaj prijavila i policiji.

'Nama nije do ikakve tužbe. Samo nam nije jasno kako netko može otići bez da pomogne, i to još u nazočnosti vlastita djeteta kojem je trebalo pokazati dobar primjer i pružiti pomoć unesrećenom. Ne može se pravdati da nije znala', dodaje za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposlijetku su unesrećenoj pomogli prolaznici. Kući se uspjela vratiti pješke, no kad je osjetila snažnu bol, ipak je otišla liječnicima koji su ustvrdili da se radi o prijelomu kralježaka. Sada nosi pojas, a mora strogo mirovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo