sprema prigovor / Lovrić Merzel: 'Optužnica je nelogična, nekome će biti neugodno kada ovo završi'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Marina Lovrić Merzel stigla je danas u Sabor i poručila kako je USKOK-ova optužnica protiv nje 'nelogična' i da će se 'nekome biti neugodno kada se sve ovo završi'

3.6.2015.
10:45
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je USKOK jučer podigao optužnicu protiv bivše sisačke županice Marine Lovrić Merzel, a ona za RTL izjavila kako nije vidjela optužnicu i da se neće skrivati od medija, jutros je došla na svoje radno mjesto - u Sabor.

Image
USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU /

Sve o slučaju Marine Lovrić Merzel pročitajte OVDJE!

Image
USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU /

Sve o slučaju Marine Lovrić Merzel pročitajte OVDJE!

"Nisam nikada bježala od novinara. Čuli smo samo jednu stranu priče. Znate da je istraga tajna. Nisam iznenađena optužnicom, nakon godinu i pol dana to nije čudno", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit ćemo prigovor na optužnicu. Ona je puna neistina i neargumentiranih stvari. Mi ćemo dokazati da sve što mi se stavlja na teret je nelogično. Nemoguće je da mi se na teret stavlja odluka koju uopće nisam donijela, a govorimo i Hitnoj i o cestama", dodala je.

Ponovila je kako odbacuje optužbe te da vjeruje hrvatskom pravosudnom sustavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve će se dokazati, ima vremena. Ne bježim od bilo koje odgovornosti. Kao županica radila sam 15 sati dnevno. Možda se netko drugi ne bi pojavio, ne skrivam se ni od koga. O čemu se radi, vrijeme će pokazati. Ja ću se boriti. Kad sve ovo završi, nekome će biti neugodno. U izuzetno sam teškoj situaciji, netko iznosi poluistine o vama, a za to ne odgovara", rekla je.  

Upitana tko iznosi neistine o njoj, Lovrić Merzel nije odgovorila, ali je istaknula da se o njoj neopravdano stvara slika monstruma i rastrošne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo