LUDA POTJERA / Javio se čovjek koji je bježao crvenoj Seat Ibizi: 'To je moja uskoro bivša žena! Htjela me oboriti s motora!'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Crvenu Seat Ibizu, naime, vozila je vozačica koja je 'za dlaku' izbjegla strašni frontalni sudar, a pretjecala je i preko pune crte

17.8.2023.
15:45
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanuo je videozapis opasne vožnje i pretjecanja na državnoj cesti na ulazu u Sinj kod Kukuzovca, piše Dalmacija danas. Crvenu Seat Ibizu, naime, vozila je vozačica koja je "za dlaku" izbjegla strašni frontalni sudar, a pretjecala je i preko pune crte.

Nakon što se vratila u desnu traku, dala je pun gas i nastavila juriti za motociklistom ispred sebe koji se nakon objave snimke javio. Evo što je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje ime je Petar i vozač sam motora kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača i stoga trebam vašu pomoć", rekao je motociklist. Zamoliuo je čitatelje ako imaju još koju snimku da se slobodno jave pa napomenuo:

"Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao", kazao je motociklist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo