TOTALNI HIT / Hrvati poludjeli za tenisicama iz Lidla: U brojnim trgovinama više ih nema, a na oglasnicima se prodaju za bijesnu lovu

Image
Foto: Screenshot

Ove kultne tenisice od jučer se mogu kupiti u njihovim trgovinama, no na brojnim lokacijama već su rasprodane, baš kao što je to bilo prije nekoliko godina u inozemnim trgovinama

20.9.2022.
13:03
Screenshot
VOYO logo

Rijetko koji proizvod izazove toliku pomamu u trgovinama kao što su to napravile obične bijele muške tenisice koje se od ponedjeljka prodaju u Lidlovim trgovinama. Riječ je o muškom modelu tenisica s Lidlovim potpisom. Dostupne su u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna. Osim tenisica, u Lidlu se po cijeni od 15,99 kuna prodaju i bijele čarape (koje idu uz tenisice), a na kojem se također nalazi Lidlov logo.

Paprene cijene na oglasnicima

Ove kultne tenisice od jučer se mogu kupiti u njihovim trgovinama, no na brojnim lokacijama već su rasprodane, baš kao što je to bilo prije nekoliko godina u inozemnim trgovinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ih u nekim trgovinama više nema, tenisica ima na oglasnicima, a cifre koje se traže za njih su blago rečeno sulude. Za ove tenisice preprodavači na oglasnicima traže od 350 do suludih 1400 kuna.

Image
Foto: Screenshot

Inače, slično se "ludilo" oko Lidlovih tenisica ranijih godina događalo i u inozemstvu, a na eBay-u su se primjerice takve tenisice prodavale za vrtoglavih 2500 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo