OPCIJA BLOKIRANJA NA FEJSU / Blokiranje na Facebooku: kako blokirati nekoga na Facebooku?

Image
Foto: Pixabay

Blokiranje na Facebooku danas je postala svakodnevna stvar, posebno ako vas osoba koju želite blokirati na bilo koji način uznemirava

21.5.2018.
21:08
Pixabay
VOYO logo

Facebook je još uvijek među najpopularnijim društvenim mrežama u svijetu i virtualno mjesto gdje se svakodnevno možemo čuti sa svojim prijateljima ili kolegama s posla. Međutim, što ako nekoga na Facebooku želite blokirati? Da bismo vam u tome pomogli, donosimo vam glavne savjete za blokiranje osobe na Facebooku.

U slučaju da ne želite da vam određena osoba vidi objave na Facebooku ili vi jednostavno ne želite vidjeti njezine, idealno rješenje je blokiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Facebook nam nudi opciju blokiranja svih onih za koje ne bismo željeli da vide naše objave, pa ni naš profil na toj popularnoj društvenoj mreži. Stavljanje na listu blokiranih nije komplicirano, a za to je potrebno samo nekoliko klikova.

Blokirati možemo osobu koja nam je prijatelj na Facebooku, ali i onu koja nije. Sve što je potrebno jest u tražilicu upisati ime i prezime osobe koju želimo blokirati, otići na njezin profil i odabrati opciju blokiranja. Uz blokiranje, pojavit će nam se i opcija prijavljivanja, u slučaju da nas osoba koju blokiramo na bilo koji način uznemirava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U postavkama uvijek možemo provjeriti koga smo sve blokirali te ih kada god poželite možemo odblokirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo