ULTIMATIVNI POP SPEKTAKL / Beyonce zapalila Arenu

Tijekom dva sata zagrebačka je publika oduševljenjem popratila svaki potez r'n'b dive.

27.4.2009.
5:59
VOYO logo

Američka r'n'b zvijezda Beyonce u nedjelju je u prepunoj zagrebačkoj Areni otvorila europski dio svoje "I am... Sasha Fierce" turneje.        

Koncert je otvoren s "Crazy In Love" nakon čega su se kroz dva sata redali hitovi  "If I Were a Boy", "Halo", "Single Ladies", "Irreplaceable", "Beautiful Liar" kao i neke manje poznate pjesme sa tri albuma koje je izdala tijekom dosadašnje samostalne karijere. Publika je pratila svaki njen pokret i poslušno pjevala s njom, a  tamnoputa diva pojačavala je show konstantno mijenjajući kostime i pretvarajući se  u ratnicu, zavodnicu,,,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektaklu je pridonijela i raskošna scenografija, vizualni efekti te dinamična koreografija njezine glazbene i plesne ekipe.  

Beyonce je, inače, prva svjetska zvijezda koja je rasprodala zagrebačku Arenu, dvoranu koja za potrebe održavanja koncerta može primiti oko 20.000 ljudi. Višestruka je dobitnica najveće američke glazbene nagrade Grammy, od kojih je za album "Dangerously In Love" osvojila čak pet. Karijeru je počela u skupini Destiny's Child.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo