audi na servisu / Bandić iz garaže: 'Mislim da smo u banani, u Hrvatskoj 2018. se baviti ovim stvarima je ispod dostojanstva'

'Hvala vam što ste došli. Ovo ću zamoliti da na tragu toga naprave predstavu u kazalištu. To je posao za sociologe, psihologe i karikaturiste. Čim zatopli, zavjetovat ću se da ću ići pješke od kuće do posla'

23.1.2018.
20:56
VOYO logo
Image

Bandić konferenciju za medije povodom zamjene automobila održao u garaži

Image

Bandić konferenciju za medije povodom zamjene automobila održao u garaži

"Da smo napravili tri vrtića i škola, ne bih vidio ovoliko televizija ovdje. Ja mislim da smo mi u banani. U Hrvatskoj 2018. godine baviti se ovim stvarima je ispod dostojanstva jer imamo važnijih problema", rekao je Milan Bandić na današnjoj presici za novinare u garaži, prenosi tportal.

Tvrde da je gradski Audi na servisu, a šef garaže Gradske uprave Rafael Spajić naveo je kako će kvar vozila koji je na servisu biti uklonjen kroz par dana. S druge strane, Bandić je poručio kako su mu prijatelji Janjevci rekli da će mu osigurati automobil ako neće moći voziti ovaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam što ste došli. Ovo ću zamoliti da na tragu toga naprave predstavu u kazalištu. To je posao za sociologe, psihologe i karikaturiste. Čim zatopli, zavjetovat ću se da ću ići pješke od kuće do posla", rekao je Bandić nakon što je komentirao kako bi i redatelj Oliver Frljić mogao napraviti predstavu o ovom slučaju.

Na upit koliko će koristiti zamjensko vozilo odbio je odgovorit i tek je kratko poručio kako je "to je strašno", a sve je zaključio rečenicom "Sutra ćemo pobijediti Francusku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega su na presici sudjelovali i pročelnici Miro Laco i Pavle Kalinić koji su pravdali najam mercedesa sigurnosnim, financijskim i statusnim razlozima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo