Vrhunska guma za sportske jurilice

Bridgestone je predstavio novu generaciju svoje visokoperfomansne sportske gume, Potenza S001. Ova premium guma dizajnirana je za postizanje maksimalnih sportskih perfomansi.

25.2.2010.
17:58
VOYO logo

Bridgestone je proširio svoj asortiman sportski guma s Potenzom S001 namijenjene vrhunskim sportskim automobilima i snažnim luksuznim vozilima.

Potenza S001 je dizajnirana da sportskim modelima vozila omogući još sportskiji odaziv u upravljanju i veću efikasnost nego sadašnja Potenza RE050(A). Nova Bridgestone Potenza S001 već se koristi kao prva ugradnja na Aston Martin i Ferrari 458 Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Bridgestona tvrde kako će vozači uživati u odličnom odzivu pri upravljanju, dobijajući dodatni sportski osjećaj za volanom, uz izuzetnu stabilnost pri velikim brzinama zahvaljujući novom dizajnu.

Prva generacija Bridgestone Potenze je lansirana 1979. godine i već desetljećima se koristi kao prvi izbor vodećih svjetskih proizvođača sportskih vozila. Potenza S001 će u početku biti dostupna u 19 veličina i promjera od 18 do 20 inča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo